Evenimente trecute

Judas Priest @ Metalhead Meeting 2024

ROMEXPO, Bucureşti
Via Show Pass

Judas Priest (UK), Steel Panther (US), Alestorm (UK), Kamelot (US), Moonspell (PT), Ne Obliviscaris (AU), Rotting Christ (GR), Ihsahn (NO), Tiamat (SWE), Jugle Rot (US) si Infected Rain (MD) vor canta la festivalul Metalhead Meeting care va avea loc intre 17 si 20 iulie la Romexpo. Multe alte trupe vor fi anuntate in perioada urmatoare. La minim 3 abonamente cumparate ai discount 20%.
Cu aceasta ocazie lineup-ul scenei mari din prima zi (17 iulie) este gata. Pe aceasta vor urca: Judas Priest, Steel Panther, Alestorm si Ne Obliviscaris iar biletele de o zi pentru aceasta zi sunt deja in vanzare la pretul de 279 de lei. Se pun in vanzare doar 2000 de bilete de o zi pentru 17 iulie.

Tot in curand va fi finalizat si lineupul pe celelalte zile si se vor pune bilete de o zi in vanzare si pentru acestea.

Metalhead Meeting 2024 are loc intre 17 si 20 iulie la Romexpo. Vom avea doua scene pline de nume serioase, cum v-am obisnuit. Dupa ce i-am avut ca si headlineri in precedentele editii pe Slayer, Slipknot si Pantera unde am avut peste 30.000 de fani in cele trei zile de festival, tinem stindardul metalului sus iar in al 11-lea an de Metalhead Meeting va promitem un lineup atractiv.

In 2024 festivalul ofera o singura categorie de bilete si o zona VIP cu facilitati extra pentru fanii care au bilete acolo.

Copiii sub 10 ani au intrare gratuita insotiti de un adult posesor de bilet.

Metalhead Meeting - o productie METALHEAD si BestMusic Live, powered by METALHEADS

Web radios